Forum

[Steam] Cyberpunk 2...
 
Notifications
Clear all

[Closed] [Steam] Cyberpunk 2077 Competition.  

Page 2 / 4
  RSS

maverickjl
(@maverickjl)
New Member
Joined: 2 months ago
Posts: 1
02/10/2020 6:16 am  

Thanks for this giveaway and good luck everyone!

Night City
Johnny Silverhand
Tyger Claws, Valentinos, Maelstrom

Bonus:
Nexus-6 model
Kodansha
2052
Isaac Asimov
Runaround
Neon Sword


Japes liked
Japes
(@japes)
Member Admin
Joined: 1 year ago
Posts: 44
02/10/2020 9:27 am  

@maverickjl Good luck! 

Just a game dev and some kinda cave dweller.


DogFood
(@dogfood)
New Member
Joined: 2 months ago
Posts: 1
03/10/2020 1:12 pm  

Sorry for the late entry. I'm a little late on the Hype train but here it goes!


Questions:

1) Which city is Cyberpunk 2077 set?

Night City

2) What character does Keanu Reeves play in Cyberpunk 2077?

Johnny Silverhand

3) Name three(3) of Cyberpunk 2077's gangs?

Tyger Claws, Moxes, and The Animals

 

Extra bonus entry:

1) What are the androids called in Do Androids Dream of Electric Sheep??

Nexus-6 model

2) Who published the original manga The Ghost in the Shell?

Kodansha

3) What year is the first Deus Ex game set in?

2052

4) Who invented the Three Laws of Robotics?

Isaac Asimov

5) And in which short story did they first appear?

Runaround

6) Name the Synthwave / Cyberpunk game one of our team are creating?

Neon Sword

 

So I couldn't quite get all of them on my own so I miiiigghhht have taken a tiny peek at some of the other answers :p
I understand if that disqualifies me from the Extra Bonus Entry, but I hope you at least take the regular answers!

 


Japes liked
Luke Pillar
(@luke)
Member Admin
Joined: 7 months ago
Posts: 15
03/10/2020 5:56 pm  

@dogfood Not at all! your entry has been added. Good luck!


Japes liked
MM_20
(@mm_20)
New Member
Joined: 2 months ago
Posts: 1
04/10/2020 4:09 pm  

Hello there.

1. Night City.

2. Johnny Silverhand

3. 6th Street, The Voodoo Boys, Animals

 

1. Nexus-6 Models

2. Kodansha and Masamune Shirow

3. 2052

4. Isaac Asimov

5. Runaround

6. Neonsword, by Pea Head Games

 

I know it's none of my business to complain but, why didn't you choose GOG instead of Steam, it helps CDPR more. Anyway gl to all 🙂


Japes
(@japes)
Member Admin
Joined: 1 year ago
Posts: 44
04/10/2020 4:33 pm  
Posted by: @mm_20

 

I know it's none of my business to complain but, why didn't you choose GOG instead of Steam, it helps CDPR more. Anyway gl to all 🙂

Hello and good luck!,

With steam it's easier to prove that the recipient had received the game, we did look into also running a console version of the giveaway too, but again it's not as straight forward as we wish it could of been.

Just a game dev and some kinda cave dweller.


MM_20 liked
Zero
 Zero
(@zero)
New Member
Joined: 2 months ago
Posts: 2
08/10/2020 2:43 am  

Questions:

1) Which city is Cyberpunk 2077 set?
Night city

2) What character does Keanu Reeves play in Cyberpunk 2077?
Johnny Silverhand aka Robert John Under

3) Name three(3) of Cyberpunk 2077's gangs?
The moxes,The Valentinos and The Maelstrom

 

Extra bonus entry:

1) What are the androids called in Do Androids Dream of Electric Sheep??
Nexus-6

2) Who published the original manga The Ghost in the Shell?
Kodansha

3) What year is the first Deus Ex game set in?
The year 2052

4) Who invented the Three Laws of
Robotics?
Isaac Asimov

5) And in which short story did they first appear?
Runaround

6) Name the Synthwave / Cyberpunk game one of our team are creating?
Neon sword


Japes liked
Luke Pillar
(@luke)
Member Admin
Joined: 7 months ago
Posts: 15
08/10/2020 5:28 am  

@zero Name entered into the draw. Best of luck!


DocTurtle
(@docturtle)
New Member
Joined: 2 months ago
Posts: 1
09/10/2020 8:01 am  

Answers:

1. Night City

2. Johnny Silverhand

3. Moxes, Animals, Valentinos

 

Bonus entries:

1. Nexus-6 models

2. Kodansha

3. The year 2052

4. Isaac Asimov

5. Runaround

6. Neon Sword


Luke Pillar
(@luke)
Member Admin
Joined: 7 months ago
Posts: 15
09/10/2020 10:41 am  

@docturtle Entered, good luck!


LoGiCaLMv
(@logicalmv)
New Member
Joined: 1 month ago
Posts: 3
13/10/2020 2:45 pm  

Thanks for the awesome giveaway. Wish luck for everyone.

Questions:

1) Which city is Cyberpunk 2077 set?

Night city

2) What character does Keanu Reeves play in Cyberpunk 2077?

Johnny Silverhand

3) Name three(3) of Cyberpunk 2077's gangs?

Voodoo Boys,The Steel Dragons,The Mox

 

Extra bonus entry:

1) What are the androids called in Do Androids Dream of Electric Sheep??

Nexus-6 model

2) Who published the original manga The Ghost in the Shell?

Kodansha

3) What year is the first Deus Ex game set in?

2052

4) Who invented the Three Laws of Robotics?

Isaac Asimov

5) And in which short story did they first appear?

Runaround

6) Name the Synthwave / Cyberpunk game one of our team are creating?

Neon Sword

 


Japes
(@japes)
Member Admin
Joined: 1 year ago
Posts: 44
14/10/2020 1:15 pm  

@logicalmv Good luck!

Just a game dev and some kinda cave dweller.


dio9487
(@dio9487)
New Member
Joined: 1 month ago
Posts: 1
14/10/2020 3:35 pm  

thank you

Questions:

1) Which city is Cyberpunk 2077 set?

Night city

2) What character does Keanu Reeves play in Cyberpunk 2077?

Johnny Silverhand

3) Name three(3) of Cyberpunk 2077's gangs?

Voodoo Boys,The Steel Dragons,The Mox

 

Extra bonus entry:

1) What are the androids called in Do Androids Dream of Electric Sheep??

Nexus-6 model

2) Who published the original manga The Ghost in the Shell?

Kodansha

3) What year is the first Deus Ex game set in?

2052

4) Who invented the Three Laws of Robotics?

Isaac Asimov

5) And in which short story did they first appear?

Runaround

6) Name the Synthwave / Cyberpunk game one of our team are creating?

Neon Sword


darthvader
(@darthvader)
New Member
Joined: 1 month ago
Posts: 1
14/10/2020 6:23 pm  

Questions:

Q1) Which city is Cyberpunk 2077 set?

Answer: Night City.

 

Q2) What character does Keanu Reeves play in Cyberpunk 2077?

Answer: Johnny Silverhand

 

Q3) Name three(3) of Cyberpunk 2077's gangs?

Answer: 1st: VOODOO Boys, 2nd: The MOX, 3rd: Tyger Claws.

 

Extra bonus entry:

Q1) What are the androids called in Do Androids Dream of Electric Sheep??

Answer: Nexus-6 Models

 

Q2) Who published the original manga The Ghost in the Shell?

Answer: Kodansha

 

Q3) What year is the first Deus Ex game set in?

Answer: 2052.

 

Q4) Who invented the Three Laws of Robotics?

Answer: Isaac Asimov

 

Q5) And in which short story did they first appear?

Answer: Runaround

 

Q6) Name the Synthwave / Cyberpunk game one of our team are creating?

(Clue its not Cyberpunk 2077)

Answer: Neon Sword


polllie
(@polllie)
New Member
Joined: 1 month ago
Posts: 1
14/10/2020 10:39 pm  

1) Night City
2) Johnny Silverhand
3) The Mox, Steel Dragons, Valentino's

1) Nexus-6 model
2) Kodansha
3) 2052
4) Isaac Asimov
5) Runaround
6) Neon Sword

Thank you for the giveaway opportunity! <'#


Page 2 / 4
Share: